قیمت افغانی به تومان و دلار جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سفیر ایران از سفر وزیر صنعت به کابل خبرداد ادامه غیبت ناشران افغانستانی در نمایشگاه کتاب تهران طالبان فدراسیون شطرنج افغانستان را تعلیق کردند وزارت کار جریمه به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز را اعلام کرد توضیحات محمدکاظم کاظمی درباره چالش‌های زبان فارسی در افغانستان + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) شرایط ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در سال تحصیلی آینده اعلام شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ثبت‌نام گواهینامه رانندگی با کارت آمایش برای مهاجرین افغانستانی در مشهد آغاز شد نمایندگان جامعه شیعه افغانستان خواهان رسیدگی جدی طالبان به مطالبات خود شدند قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور: سنجش سلامت ۳۴ هزار دانش آموز اتباع انجام شده است نگاهی به رشد تجارت ایران و افغانستان پس از حضور طالبان، در گفت‌وگو با محمود سیادت قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) همه چیز درباره صدور گواهینامه برای دارندگان کارت آمایش در خراسان رضوی اعلام آمادگی سفیر استرالیا در تهران برای اسکان مجدد بخشی از پناهندگان افغانستانی ساکن ایران قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون اقتصادی نخست وزیر طالبان به روسیه می‌رود درخواست افغانستان برای افزایش سهمیه حضور بازیکنان افغانستانی در لیگ برتر فوتسال ایران
سرخط خبرها

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهجویان خواستار حمایت بیشتر جامعه جهانی از ایران شد

  • کد خبر: ۱۶۳۰۳۲
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهجویان خواستار حمایت بیشتر جامعه جهانی از ایران شد
جانشین موقت کمیساریای عالی سازمان ملل در ایران گفت: ایران از کشورهایی است که بیشترین تعداد پناهندگان را در سالیان طولانی در خود جای داده و ما درخواست کمک‌های بیشتر به ایران در این زمینه را به کشورهایمان خواهیم داد.

خانم اینا گلادکوا صبح امروز ۱۹ اردیبهشت ماه در دیدار سفرای کشورهای سوئیس، فرانسه و اتریش در ایران با استاندار کرمان اظهار کرد: کشورهای حاضر کمک‌های شایانی به فعالیت‌های کمیساریا در ایران داشته‌اند.

وی افزود: این فرصت ویژه برای ما بود که از نزدیک واقعیت را در استان کرمان ببینیم و خوشحالیم که در بهداشت و آموزش کارهای خوبی برای اتباع انجام می‌شود و برای ما و جامعه جهانی قابل قبول است که خدمات خوبی از سوی دولت ایران به پناهندگان ارائه می‌شود.

گلادکوا با اشاره به خدمات شایان جمهوری اسلامی به جمعیت اتباع بیان کرد: ایران از کشورهایی است که بیشترین تعداد پناهندگان را در سالیان طولانی در خود جای داده و ما درخواست کمک‌های بیشتر به ایران در این زمینه را به کشورهایمان خواهیم داد.

جانشین موقت کمیساریای عالی سازمان ملل در ایران در ادامه گفت: برای ما واضح است که سیاست‌های داخلی استان کرمان در جهت منافع اتباع است و تعداد زیادی از اتباع در این استان حضور دارند.

وولف دیتریش هایم سفیر اتریش در ایران نیز در این دیدار اظهار کرد: دو سال پیش به دنبال حاکم شدن طالبان در افغانستان بسیاری از اتباع این کشور به کشورهای دیگر از جمله ایران و اتریش پناهنده شدند.

وی افزود: اتریش علاوه بر بودجه سالیانه اتحادیه اروپا برای خدمات به پناهندگان، ۱۰ میلیون دلار اضافه‌تر اختصاص داد به همه کشورهایی که درگیر اتباع افغانستانی هستند و یک میلیون واکسن کووید۱۹ نیز به ایران اهداء کرد.

هایم بیان کرد: فعالیت های خوبی با کمیسیا و سازمان های بین المللی در زمینه پناهندگان داریم و با تمرکز ویژه در آموزش و مهارت اتباع در استان کرمان تلاش خواهیم کرد.

سفیر اتریش در ایران در پایان بیان کرد: ما در زلزله بم حمایت‌هایی داشتیم و مایل هستم بیشتر با استان کرمان آَشنا شده و در فرصت دیگری مجدد در کرمان حضور یابم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->